TOKAT / TURHAL - Kazım Karabekir İlkokulu

Nis

OKULUMUZDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA ETKİNLİKLERİ BÜYÜK ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü'nün  103. Yılı Çoşkuyla Kutlandı.

Mrt

Okulumuz 3/B öğrencileri tarafından sosyal sorumluluk hizmeti kapsamında Huzurevi ziyareti gerçekleştirildi.

Mrt

YEŞİLAY HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

Mrt

'1-7 MART  Deprem  Haftası'  kapsamında  05/03/2024 tarihinde saat  14:45 te Eş Zamanlı olarak  Deprem Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem Sonu İlçe Karne Töreni Okulumuzda Yapılmıştır.Törene İlçe Kaymakamımız Turan SOĞUKOLUK, Belediye Başkanımız  İlker BEKLER ve Diğer İlçe Protokolü katılmıştır.Tüm Öğrenci ve  Öğretmenlerimize İyi Tatiller Dilleriz.

Ock

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAZIM KARABEKİR İLKOKULU 1. DÖNEM SONU FAALİYET PLANI EKTEDİR.

Ock

Okulumuz Trafik Ve ilk Yardım Kulübü İle, Değerler Eğitimi Kulübü İşbiirliği İle, Gönüllü Veli ve  Öğretmenlerimizin Katkılarıyla Filistinli Kardeşlerimize GAZZE YARARINA Toplum Hizmeti Kapsamında Gıda Kermesi Düzenlenmiştir.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi  Kapsamında Panomuzu Hazıladık.

Ara

Trafik Haftası Dolayısıyla Okulumuzda Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi.

Ara

YERLİ MALI HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI.

Ara

20 Aralık 1942 Niksar- Erbaa  Depreminin Yıl Dönümü Nedeniyle İl Afet ve Acil Durum müdürlüğü'nün Haftalı Programı doğrultusunda Çök-Kapan-Tutun  Tatbikatı Yapıldı.

Ara

Okulumuz Trafik ve İlk Yardım Kulübü Tarafında Giysi Kumbarası Etkinliği Düzenlendi.Öğrencilerimiz Tarafından Temin Edilen Kıyafetler İhtiyaç Sahibi Öğrencilere dağıtıldı.

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK aramızdan ayrılışının 85. yıldönümünde okulumuzda anma programı gerçekleştirildi.